PÄIVITYS: Kadonnut "Marco Polo" -jahti löydetty Phuketista

Phuket -

Kadonnut jahti nimeltä "Marco Polo" löydettiin Indonesian aluevesien läheltä sen jälkeen, kun se oli kadonnut viime kuusta lähtien.

Edellinen tarinamme:

Huviveneen kerrotaan kadonneen Chalongin satama-alueelta.

Nyt päivitykseen:

Veneen omistaja, saksalainen ex-pat, oli aiemmin ottanut yhteyttä Phuketin kalastustoimistoon tiedottaakseen kadonneesta veneestä. Omistaja tarjosi palkintoa jokaiselle, joka antoi tietoja, jotka johtivat veneen palautumiseen.

Chalongin poliisipäällikkö eversti Eakkarat Plaiduyang kertoi Phuket Expressille: "Kun tarkistimme lähistöllä olevat CCTV-materiaalit, emme nähneet kenenkään nousevan jahdille, kuten todistajien raportissa aiemmin."

"Vuorenomistaja ymmärtää, että hänen jahtiaan ei ehkä ole varastettu, mutta sen ankkuri on saattanut löystyä aaltojen huuhtoessa venettä pois. Hän oli jo vuokrannut pienen lentokoneen etsiäkseen Nai Harn Beachin ja Phrom Thep Capen lähistöltä, mutta siltikään ei näkynyt merkkejä jahdistaan.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Chayaphong Pranit kertoi Phuket Expressille, että he saivat perjantaina (13. tammikuuta) ilmoituksen Natthida Neamnakilta, joka on kalastusaluksen "Sor Larp Chonlada 32" johtaja.

Kalastusveneen kapteeni Mr. Chaithong Wongpin on ilmoittanut hänelle, että hän löysi Marco Polo -jahdin ilman kapteenia ja matkustajia kellumassa merestä Indonesian aluevesien läheltä.

Mr. Chayaphong kertoi Phuket Expressille, että huviveneen omistajalle on ilmoitettu ja jahti vedetään takaisin rantaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.