Thaimaan maaliikenneministeriö varoittaa online-ajokorttihuijauksesta

Phuket -

Maaliikenneministeriön Phuketin toimisto on varoittanut verkossa tapahtuvasta ja laittomasta ajokorttihuijauksesta.

Ajokorttipalveluhuijaus on levinnyt sosiaalisessa mediassa, mukaan lukien Phuketin ex-pat sosiaalisen median ryhmissä, ja vastaavissa ryhmissä Pattayassa tällä viikolla. TPN-media huomauttaa, että väitetyt huijarit yrittivät jopa julkaista "tarjouksen" TPN-median omistamissa ryhmissä, mutta heidät hylättiin.

Viesti kertoo, että 100-prosenttisesti laillista ajokorttipalvelua tarjotaan ilman, että sinun tarvitsee mennä itse Maaliikennetoimistoon, suorittaa tenttiä, koetta tai muita kelpoisuusvaatimuksia. Väitetty huijaus sanoo, että he tekevät kaiken puolestasi. Moottoripyörän ajokortti on 2,000 bahtia ja autokortti 3,000 bahtia.

Phuketin maakuljetustoimiston päällikkö Atcha Bualjan kertoi Phuket Expressille: "Viesti ei ole todellinen. Emme ole mukana tässä. Se on huijaus. Olemme tehneet ilmoituksen Phuketin kaupungin poliisille ja yritämme löytää syyllisiä. Kaikki tämän prosessin kautta saatavat lisenssit olisivat väärennettyjä tai menetät rahaa huijareille. Yksikään maaliikenneministeriön virkamies ei koskaan hyväksyisi lahjuksia saadakseen lisenssin ilman pätevyyttä tai koetta."

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille tutkivansa tapauksia lisätoimia varten.

Tämä ajokorttihuijaus leviää edelleen myös Pattayan sosiaalisessa mediassa, kuten alla näkyy.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.