Yhdysvaltain etsintäkuulutettu Saint Christopher ja Nevis mies pidätettiin Phuketissa

Phuket -

Yhdysvaltain etsintäkuulutettu Saint Christopher ja Nevis -mies pidätettiin Thalangissa.

Central Investigation Bureau (CIB) poliisi paljasti lehdistölle tänään (14. tammikuuta), että he ja Yhdysvaltain liittovaltion tutkintavirasto ovat pidättäneet Peter Coker Jr, 54, Saint Christopherin ja Nevisin kansalaisen hotellissa lähellä Surin Beachia Thalangissa. .

Mr. Coker Jr on etsintäkuulutettu Interpolin (Kansainvälinen rikospoliisijärjestö) viime kuussa antamassa pidätysmääräyksessä väitetystä osakepetoksesta. Mr. Coker Jr. myönsi olevansa ilmoituksen henkilö, mutta ei väitetyissä rikoksissa.

Mukaan Yhdysvaltain oikeusministeriö 26 sinetöidyssä syytteessä kolmea miestä syytetään laajan markkinoiden manipulointisuunnitelman järjestämisestä kahteen pörssiyhtiöön.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.