Thaimaan poliisi asettaa lähes 10,000 XNUMX liikennerikoksentekijää kiinni uudenvuoden aikana koeajalle

Kansallinen-

Thaimaan poliisi ilmoitti, että he asettavat koeajalla liikennerikkomuksia 8,923 XNUMX tapaukseen, jotka havaittiin valtakunnallisesti viimeisen uudenvuoden aikana, kertoi koeaikaosaston pääjohtaja Weerakit Hanpariphan.

Weerakit paljasti, että suurin osa Seitsemän vaaran päivää -liikenneturvallisuuskampanjan aikana 29–2022 kirjatuista rikkomuksista liittyi rattijuopumuksiin, joita oli yli 4 tapausta eli 2023 %, jota seurasi alle ajaminen. huumeiden vaikutus 8,567 tapauksella eli 96.01 % ja holtiton ajo 335 tapauksella eli 3.75 %.

Kolme eniten tieliikenneonnettomuuksia aiheuttaneita provinssia olivat Roi Et 469 tapauksella, Samut Prakan 388 tapauksella ja Nonthaburi 364 tapauksella.

Rattijuopumustapauksia sattui myös 699 enemmän vuonna 2023, mikä on 8.88 prosenttia enemmän kuin vuoden 2021 ja 2022 välillä, Weerakit sanoi. Viimeaikaisissa tapauksissa 263 rikoksentekijää todettiin uusiutuneiksi.

Weerakit lisäsi, että näiden rikosten ja toistuvien rikoksentekijöiden tulee ilmoittautua Kriminaaliosastolle voidakseen aloittaa sosiaalityön ja käydä liikenneseminaareja. Joidenkin heistä myös ajokortti evättiin.

Jos rikoksentekijän havaittiin olevan erittäin riippuvainen alkoholista, hänet siirrettäisiin terveyskeskuksiin neljän kuukauden kuntoutusohjelmaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.