Samuin saarella thaimaalaisten kimppuun väitettyjen ulkomaalaisten kerrottiin muuttaneen Phuketiin

KUVA: MGR verkossa

Phuket -

Samuin saarella thaimaalaisten turistiryhmän kimppuun väitettyjen ulkomaalaisten kerrotaan muuttaneen Phuketiin. Thaimaan kuuluisin poliisi, Big Joke, on henkilökohtaisesti käskenyt löytää epäillyt.

Bo Phutin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat tunnistaneet ryhmän ulkomaalaisia, joiden väitetään hyökänneen thaimaalaisten turistien kimppuun uudenvuodenaattona. Heille on määrätty haaste pahoinpitelystä, ja ulkomaalaisia, joiden uskotaan olevan ulkomaalaisia, on kehotettu ilmoittautumaan. Thaimaan poliisi on myös ottanut yhteyttä maahanmuuttovirastoon epäiltyjen viisumistatuksen suhteen.

Apulaispoliisipäällikkö kenraali Surachate "Big Joke" Hakparn meni eilen (11. tammikuuta) Bo Phutin poliisiasemalle Samuin saarellath) saada pikaisesti edistystä asiassa, joka on raivonnut monia thaimaalaisia ​​sosiaalisessa mediassa.

On raportoitu, että kaksi ulkomaalaisista epäillyistä on jo lähtenyt Samuin saarelta ja ovat nyt Phuketissa. Uutiset pahoinpitelystä paljastettiin medialle sen jälkeen, kun thaimaalainen uhri teki ilmoituksen poliisille 1. tammikuuta 2023 ja väitti, ettei mitään ollut tapahtunut.

Tämä toi tapauksen Big Joken ja laajemman thaimaalaisen yleisön tietoon, joka nyt vaatii thaimaalaisten turistiryhmän väitettyjen ulkomaisten epäiltyjen kiinniottamista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.