Delfiini peseytyy maihin ja katoaa myöhemmin Phang Nga Beachillä

Phang Nga -

Delfiini löydettiin rannalta Phang Ngasta ja traagisesti myöhemmin pasettu pois.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille tällä viikolla, että Khao Lampi Hat Thaimueangin kansallispuiston henkilökunta ilmoitti heille kuolemasta.

Vielä elossa ollut delfiini huuhtoutui Khao Lampin rannalle. DMCR:n henkilökunta yritti työntää delfiiniä takaisin mereen, mutta myöhemmin se huuhtoi rantaan jälleen kuolleena.

Kuollut delfiini vietiin Phuketin meribiologiseen keskukseen. Naarasraidallinen delfiini oli 217 senttimetriä pitkä ja painoi 70 kiloa. Hänen katsottiin kuolleen luonnollisiin syihin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.