300 bahtin maahanpääsymaksu Thaimaan turisteille odotetaan tulevan voimaan kesäkuussa

Thaimaa-

300 bahtin maahantulomaksun perimisen odotetaan astuvan virallisesti voimaan tämän vuoden kesäkuussa.

Aiemmat tarinamme:

Thaimaa aikoo periä 300 bahtin "maanpääsymaksun" kaikilta ulkomaalaisilta turisteilta "Amazing Thailand New Chapter" -matkailun tehostamiskonseptin mukaisesti, hallituksen tiedottaja raportoi 12. tammikuutath, 2022.

Matkailu- ja urheiluministeriön alainen kansallinen matkailupoliittinen toimikunta hyväksyi ehdotuksen noin 10 dollarin eli noin 300 bahtin maksun perimisestä Thaimaahan saapuvilta ulkomaalaisilta turisteilta osana matkailun edistämisrahastoa, mukaan lukien matkatapaturmavakuutukset ja varoja kärsiville työntekijöille ja yrittäjille talouskriisin varalta.

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri vahvisti, että kaikkien maassa vierailevien ulkomaalaisten matkailijoiden 300 bahtin "maapääsymaksu" otetaan lopulta käyttöön ja korosti, että se käytettäisiin turistien vakuutuksiin ja maassa matkustavien hätärahastoon.

Matkailu- ja urheiluministeriö on päättänyt lykätä 300 bahtin "maamaksun" perimistä tämän vuoden neljännelle neljännekselle ja aikoo ehdottaa "Thailand Pass" -rekisteröinnin peruuttamista.

Nyt päivitykseen:

Matkailu- ja urheiluministeri Piphat Ratchakitprakarn paljasti eilen tänään (11. tammikuuta)th), että "Seuraavien viiden vuoden aikana Thaimaassa vierailee 80 miljoonaa ulkomaalaista turistia. Määrä on kaksinkertainen verrattuna kolme vuotta sitten ennen Covid-19-pandemiaa.

"Tammikuun 24th keskustelemme edelleen pitkäaikaisesta ehdotuksesta 300 bahtin "maanpääsymaksusta". Maksua ei peritä ulkomaalaisilta, joilla on raja- ja työlupa. Harkitsemme myös, että emme peri maksua ulkomaisilta turisteilta, jotka ovat lautalla tai risteilyllä yhden päivän matkalla Thaimaahan”, Piphat selitti.

"Tätä maahantulomaksua ehdotetaan hallitukselle ensi kuussa, koska suunnittelemme sen tulevan voimaan 1. kesäkuutast tämän vuoden”, Piphat lisäsi.

Ehdotus on ollut äärimmäisen epäsuosittu sosiaaliseen mediaan lähettävien turistien keskuudessa, TPN toteaa. Matkailuministeriö on ajanut ehdotusta jo yli vuoden ja totesi, että kaikki kerätyt varat käytettäisiin läpinäkyvästi ja matkailijoiden hyödyksi sekä tapaturmavakuutuksella että tärkeimpien matkailukohteiden parantamiseksi.

Ehdotuksen arvostelijat ovat kuitenkin ilmaisseet epäilyksen siitä, tarjotaanko vakuutus asianmukaisesti ja saatujen varojen läpinäkyvyys. Ehdotusta on jatkuvasti lykätty takaisin sosiaalisessa mediassa jatkuvan kritiikin jälkeen, että oli väärä aika ottaa käyttöön matkailumaksu. Monet expatsaat ovat myös ilmaisseet huolensa ja sanoneet, että he eivät ole turisteja ja että heidät olisi vapautettava.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.