Valtava Dugong löydettiin kuolleena Krabista

KUVA: MGR Online

Krabi -

280 kiloinen dugong löydettiin kuolleena Krabin merestä.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että paikallinen kalastaja ilmoitti kuolleesta dugongista lähellä Tha Mapraon lahtea Khao Thongin osa-alueella Mueang Krabissa viime yönä (10. tammikuuta).

He saapuivat paikalle löytääkseen 2.5 metriä pitkän ja 280 kiloa painavan naarasdugongin. Kuolleesta dugongista ei löytynyt haavoja. Meriruoho oli edelleen dugongin suussa.

Dugongin uskotaan kuolleen enintään 24 tuntia ennen kuin se löydettiin. Hänen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi tehdään ruumiinavaus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.