Hongkongin kuljettaja törmäsi sedanilla Phuket Somtam -myyjään

Phuket -

Hongkongilainen kuljettaja törmäsi sedanilla Somtam-myyjään tienvarrella Koh Kaewissa.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta eilen iltapäivällä (10th) Thep Kassattri Road Northbound -kaistalla Koh Kaewissa.

Poliisi ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen sedanin, moottoripyörän sivuvaunun ja kaksi moottoripyörää. Ruokaa löydettiin hajallaan tien varrelta. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Sedan-kuljettaja, neiti Chung Nga Lee, 27, Hongkongin kansalainen, kertoi poliisille menettäneensä ajoneuvon hallinnan, mutta ei kertonut tarkalleen kuinka.

CCTV-materiaali osoittaa, että sedan törmäsi Somtam-myyjän moottoripyörän sivuvaunuun ja kahteen muuhun lähellä olevaan moottoripyörään. Rouva Ladda Chuaysang, 42, Somtam-myyjä ja Sayan Seesai, 54, asiakas, joka odotti Somtamiaan, olivat onneksi selvinneet loukkaantumisilta.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että neiti Leeä syytetään huolimattomasta ajamisesta vahingon aiheuttamisesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.