Lisää suoria lentoja Kiinasta on määrä saapua Phuketiin

Phuket -

Lisää Suoria lentoja Kiinasta on tarkoitus saapua Phuketiin tässä kuussa noin 500 matkustajan kanssa.

Aiemmat tarinamme:

Phuketin yritykset ovat innoissaan ja valmiita ottamaan vastaan ​​kiinalaisia ​​turisteja.

269 ​​kiinalaista turistia Kiinan Xiamenista on laskeutunut Thaimaan Suvarnabhumin lentokentälle tammikuun 9..

Phuket Tourism Associationin puheenjohtaja Thanet Tantipiriyakit kertoi Phuket Expressille. ”Uskomme, että Phuket on edelleen yksi kiinalaisten matkailijoiden suosituimmista matkailukohteista. He ovat odottaneet innolla vierailua Phuketiin.

"Tässä kuussa, tammikuun 18th , Kiinasta tulee suoria lentoja Phuketiin, kaksi lentoa Shanghaista ja yksi lento Nankingista. Yhteensä kolme lentoa kuljettaa noin 500 matkustajaa. Kaksi muuta suoraa lentoa odottaa vielä vahvistusta, Thanet selitti.

"Lisäksi tammikuun 24th , Kiinasta tulee vielä kolme lentoa, jotka ovat yhteensä kahdeksan lentoa tässä kuussa”, Thanet lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.