Kaksi ihmistä pidätettiin, kun he varastivat moottorin paramoottorilta venäläiseltä mieheltä Phuketissa

Phuket -

Thaimaalainen pariskunta pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli varastanut osia venäläiselle miehelle kuuluvasta moottorista Phuketissa.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tammikuun 6th, MR.OLIVER LAES THURMAN, Venäjän kansalainen, teki ilmoituksen, että osa hänen paramoottoristaan ​​oli varastettu.

Wichitin poliisi tarkasti lähistöllä olevat CCTV-kuvat, joissa he löysivät thaimaalaisen miehen ja naisen moottoripyörän sivuvaunussa, ja he ottivat moottorin pois paikalta.

Eilen (9th), he pidättivät pariskunnan, joka tunnistettiin vain Mr. Banjerdiksi, 40, ja Ms. Maturasorniksi, 43. Heiltä takavarikoitiin varastettu esine. He molemmat vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen varkaudesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.