Thaimaan ensimmäinen drone-toimituspalvelu lanseerattiin Phuketissa

Phuket -

Thaimaan ensimmäinen drone-toimituspalvelu lanseerattiin Phuketissa tukemaan "Smart City" -projektia kansainvälisen teknologian avulla.ionaaliset matkailukaupungit.

Avajaiset – 1. droonien toimituspalvelu eilen (9. tammikuutath) johti Boat Pattana Co., Ltd. yhdessä Villa Market JP Co., Ltd.:n ja Avilon Robotics Co., Ltd:n kanssa, jonka iskulause on We Carry The Future.

Ms Sophit Phusanakhom, Villa Market JP Co., Ltd.:n johtaja, kertoi The Phuket Expressille "Tämän palvelun tarkoituksena on laajentaa Villa Marketin toimitusta, jotta voidaan tarjota parempaa ja kätevämpää palvelua asiakkaille."

Tohtori Thanakorn Supsukboworn, Avilon Robotics Co., Ltd:n toimitusjohtaja, lisäsi: "Tämä on ensimmäinen kaupallinen laillinen drone-toimituspalvelu Thaimaassa. Palvelua tehdään yhteistyössä Phuketin viranomaisten kanssa. Tämä on osittain Phuketin tukeminen "älykäs kaupunkina" ja matkailun edistäminen. Avilon Robotics Co., Ltd on voittanut ensimmäisen sijan Taiwanin liikenne- ja viestintäministeriön järjestämässä merirahtidroonekilpailussa vuonna 2021.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.