Darasamutin alikulkusilta Phuketissa suljetaan väliaikaisesti

Phuket-

Darasamutin alikulkusilta on tilapäisesti suljettu huomenna (11.).

Phuket Highway Office kertoi Phuket Expressille, että Darasamutin alikulkukulku, joka on Central Festival Phuketin edessä Wichitin osa-alueella, Mueang Phuketin alueella, suljetaan väliaikaisesti huomenna (11. tammikuuta).th) klo 9–00.

Suljetaan alikulkukäytävän sisällä olevaa kevyttä huoltoa varten.

Phuket Highway Office pahoitteli häiriötä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.