Kadonneen romanialaisen sukeltajan etsintä jatkuu Rawaissa – VIDEO

Rawai -

Kadonneen 47-vuotiaan romanialaisen sukeltajan etsintä Rawaissa on jatkunut.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin eilen puolenpäivän jälkeen (8. tammikuuta) meressä kadonneesta romanilaisesta sukeltajasta lähellä Kaew Nok -saarta Rawaissa, Phuketin eteläpuolella.th).

Phuketin turistipoliisi nimesi romanialaisen sukeltajan MR:ksi. SEBASTIAN EMIL SOMESAN, 47. Hän asui Thaimaassa kolme vuotta ei-90-viisumilla. Hän asui thaimaalaisen tyttöystävän Sangrawee Sringan, 42, kanssa Rassadassa, Mueang Phuketissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille eilen kello 1, että Rawain pormestari Aroon Solos sai ilmoituksen MR:stä. SOMESAN romanialaisen ystävänsä MR.ALEXANDRU-FLORIN MIRONin, 30, ja thaimaalaisen ystävänsä Saowaluck Kanhawongin kanssa, kun he menivät pikaveneellä sukeltamaan.

Veneen ankkuria ei voitu vetää ylös ja herra SOMESAN meni alas sukeltamaan nähdäkseen, mikä ongelma oli. Hänen ystävänsä uskoivat, että hänen happinsa loppui säiliöstään ennen katoamista. SOMESANilla oli huomattava kokemus sukelluksesta.

Etsinnät olivat alkaneet eilisestä iltaan asti. Etsinnät ovat jatkuneet jälleen tänä aamuna (9th).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.