Phuket DDPM järjestää palopelastusharjoituksen korkeissa rakennuksissa

Phuket -

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osasto (Phuket DDPM) järjesti palopelastuksen korkealla sijaitsevalla harjoituksella.

Harjoitus pidettiin viime viikonloppuna kerrostaloasunnolla Kathussa. Kathun apulaispormestari Somboon Iceyarak kertoi Phuket Expressille, että tulipalo korkeassa rakennuksessa voi helposti tapahtua ja johtaa valtaviin vaurioihin ja ihmishenkien menetyksiin erityisesti kuumalla säällä ja korkeilla lämpötiloilla, kun se on kuiva. Harjoituksen tarkoituksena on valmistautua ja olla valmiina auttamaan uhreja nopeasti mahdollisimman nopeasti.

Harjoitusta pidettiin onnistuneena.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.