Thaimaan kuninkaallinen kotitaloustoimisto julkaisee virallisen terveyspäivityksen hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabhasta

KUVA: Bangkokpost/ Apichart Jinakul

Kansallinen -

Thaimaan kuninkaalliset lääkärit totesivat, että hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabha Narendiradebyavati ei ole vieläkään palannut tajuihinsa sydänsairauksien vuoksi.

Kolmannessa virallisessa lausunnossa kuninkaallisen prinsessan sairastumisen jälkeen, joka annettiin tammikuun 8. päivänä, Bureau of the Royal Household sanoi, että kuninkaalliset lääkärit katsoivat Hänen kuninkaallisen korkeutensa äkillisen tajuttomuuden syyksi vakavasta sydämen rytmihäiriöstä, jonka aiheutti mykoplasmainfektion jälkeinen sydäntulehdus.

Hänen kuninkaallinen korkeutensa pysyy tajuttomana, virasto sanoi, ja saa antibiootteja tarkasti seurannassa. Kuninkaalliset lääkärit käyttävät myös laitteita tukeakseen hänen keuhkojensa ja munuaistensa toimintaa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Hänen kuninkaallinen korkeutensa joutui sairaalaan pyörtyessään kouluttaessaan lemmikkikoiriaan klo 6 20. joulukuuta 14. Hän on pysynyt tajuttomana siitä lähtien.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.