Thaimaan ehdotus pakollisesta Covid-19-rokotuksesta, joka on todiste Angers and Panics International Travelers

Bangkok, Thaimaa-

Useiden thaimaalaisten virastojen ehdotus vaatia todisteita vähintään kahdesta Covid-19-rokotteesta, kun kiinalaiset turistit palaavat ensi viikolla, on aiheuttanut vihaa, turhautumista ja paniikkia monissa Thaimaahan tulevissa matkailijoissa.

Ehdotus, joka vaatii vielä lopullisen Thaimaan hallituksen hyväksynnän ja jonka tarkkoja yksityiskohtia ja tietoja ei ole vielä julkaistu, löydät TÄÄLTÄ.

Ehdotusta johti Thaimaan kansanterveysministeri ja varapääministeri Anutin Charnvirakul, ja se sisälsi panoksen useilta ministeriöiltä, ​​kuten matkailu- ja urheiluministeriö, liikenne, vakuutuslautakunnan toimisto ja muut.

Pohjimmiltaan ehdotus on johtuen kiinalaisten turistien paluusta kolmen vuoden kuluttua sunnuntaista 8. tammikuuta, sen jälkeen, kun Kiina luopui suurimmasta osasta Covid zero -toimenpiteistään ja valmistautuu avaamaan rajansa uudelleen matkustamista varten. Ehdotukseen sisältyy myös lisäpolitiikka, joka edellyttää vakuutuksen todistamista kaikilta matkustajilta, jotka tulevat maasta, joka vaatii Covid-19-testin palatakseen kotiin. joka sisältää myös Intian, joka äskettäin sääti tämän säännön Thaimaasta ja useista muista maista tuleville matkustajille.

Reaktio ehdotukseen on ollut vähintäänkin epäsuosittu. Anutin on jatkuvasti todennut, että Thaimaa ei syrji ja valitsee Kiinaa erikseen Covid-rajoituksilla, kuten monet muut maat, kuten Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta, ovat tehneet, koska he ovat huolissaan Covid-tasosta maassa tällä hetkellä laajan leviämisen jälkeen.

Sen sijaan, koska monet analyytikot ja sosiaalisen median käyttäjät uskovat olevan pääasiassa politiikkaa, Thaimaa soveltaa kaikkia toimenpiteitä Covidin pelottamiseksi kaikkiin vierailijoihin verrattuna vain Kiinaan. Tällä tietysti vältetään loukkaamasta Kiinan hallitusta, joka on jo ylistänyt Thaimaata heidän lähestymistavastaan, kun se on tuominnut maita, erityisesti Yhdysvaltoja, jotka ovat asettaneet rajoituksia kansalaisilleen.

Viha, turhautuminen ja ennen kaikkea hämmennys ovat seuranneet ehdotuksia verkossa ja johtaneet moniin kysymyksiin ja tiedusteluihin sosiaalisessa mediassa. Koska ehdotukset vaativat kuitenkin Thaimaan hallituksen hyväksynnän, ei yksinkertaisesti ole vastausta lukuisiin kysymyksiin, joita esitetään juuri nyt, eikä vastausta tule ennen kuin ehdotuksille annetaan lopullinen hyväksyntä, mahdollisesti jo ensi viikolla.

Jotkut suosituimmista TPN-medialle lähetetyistä kysymyksistä ovat olleet tiedustelut, kuten, voivatko rokottamattomat testata rokotustodistuksen sijaan, kuinka kauas taaksepäin otetut rokotukset hyväksytään, hyväksytyt rokotustyypit, ohjelman alkamis- ja päättymisajankohta, millaisen kustannustason vakuutusta tarvitsevat tarvitsevat, miten rokotuksesta todistetaan jne.

Suoraan sanottuna yhteenkään näistä kysymyksistä ei voida vastata tällä hetkellä ennen kuin lisätietoja on julkaistu. Tämä puolestaan ​​on edelleen turhauttanut monia ihmisiä, jotka ovat varanneet kalliita majoitusvaihtoehtoja ja matkustavat Thaimaahan matkoille lähiviikkoina. Monet kommentit verkossa näyttävät ilmaisevan, että jotkut mahdolliset turistit ovat jo peruneet matkansa ehdotusten julkistamisen jälkeen.

Toistaiseksi kuka tahansa voi vain istua ja odottaa lisätietoja Thaimaan hallitukselta ja hallitukselta. Ilmoitukset ja ehdotukset, joihin ei ole valmistauduttu etukäteen, ovat tuskin epätavallisia Thaimaassa, ja ne olivat yleisiä pandemian huipulla. Monet ihmiset kuitenkin luulivat selvästi, että kun Thaimaa viime vuoden heinäkuussa poisti lähes kaikki Covid-rajoitukset ja asiakirjatodisteet, he eivät koskaan palaisi.

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että se ei ole vielä ohi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.