Intiaanimiehen väitetään hyökkäävän toisen intialaisen miehen kimppuun Ao Nangissa, Krabissa

Krabi -

Intialaisen miehen väitetään hyökänneen toisen intialaisen miehen kimppuun intialaisen ravintolan edessä Ao Nangissa Krabissa.

Videoleike intialaisesta miehestä hyökkäämässä toisen intialaisen miehen kimppuun oli levinnyt sosiaalisessa mediassa eilen (5th).

Rouva Sonthaya Tiwaree, 49, intialaisen ravintolan omistaja lähellä Ao Nang Beachia, kertoi paikalliselle medialle, että videolla hyökätty henkilö oli hänen 25-vuotias poikansa Wirain Tiwaree. Väitetään, että hänen kimppuunsa hyökkäsi toinen intialainen mies, joka on toisen lähellä olevan intialaisen ravintolan omistaja.

Alkuperäisen hyökkäyksen jälkeen noin neljä muuta intialaista miestä hyökkäsi Wirainin kimppuun uudelleen.

Tapaus sattui puolilta päivin uudenvuodenaattona 31. joulukuutast, 2022. Sonthaya ilmoitti tehneensä ilmoituksen Ao Nangin poliisille, mutta ketään vastaan ​​ei ollut ryhdytty toimenpiteisiin tähän mennessä.

Ao Nangin poliisin apulaispäällikkö everstiluutnantti Sophon Thiparpakun kertoi Phuket Expressille, että konflikti saattoi johtua asiakasriidoista.

He kuitenkin kutsuvat molemmat osapuolet tapaamaan ennen kuin ryhtyvät toimiin.

Ao Nangin poliisi ei tunnistanut epäiltyjen nimiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.