Yhteensä 2,440 317 liikenneonnettomuutta ja XNUMX kuolemantapausta kirjattiin Thaimaan "uudenvuoden seitsemän vaaran päivän aikana"

KUVA: Bangyikhan Rescue

Thaimaa -

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi tänään (5. tammikuuta) seitsemäntenä päivänä (241. tammikuuta) "Uudenvuoden seitsemän vaarapäivän" liikenneonnettomuuksien seitsemäntenä päivänä (253. tammikuuta) yhteensä 25 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 4 ja kuoli XNUMX kampanja.

Onnettomuudet johtuivat pääosin ylinopeudesta (34.85 prosenttia). Noin 80.24 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä.

48.96 prosenttia liikenneonnettomuuksista tapahtui valtateillä. Suurin osa onnettomuuksista sattui kello 6-00 välisenä aikana

Eniten onnettomuuksia sattui Song Khlassa (13 onnettomuutta). Eniten loukkaantuneita oli Kanchanaburissa (15 loukkaantumista). Provinsseissa, joissa kuoli eniten, olivat Chiang Rai, Roi-Et, Song Khla, Sakaeo, Surat Thani ja Udon Thani (2 kuolemaa kussakin maakunnassa).

Kaikkiaan seitsemän päivän aikana (29.-4.) Seitsemän vaarapäivän aikana on sattunut yhteensä 2,440 2,437 tieliikenneonnettomuutta, 317 XNUMX loukkaantunutta ja XNUMX kuolemaa.

Eniten tapaturmia sattui Surat Thanissa (79). Eniten loukkaantuneita oli Kanchanaburissa (81). Chiang Raissa on eniten kuolonuhreja (15).

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.