Etelä-Thaimaassa rankkasade ja voimakas aaltovaroitus

Etelä-Thaimaa -

Etelä-Thaimaalla ja Thaimaanlahdella on luvassa rankkasadetta ja voimakkaita aaltoja tästä päivästä alkaen (5. tammikuuta)th) tammikuun 8. päivään astith, 2023.

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on antanut uusimman säävaroituksensa tänään (5th). Matalapaine peittää lähellä Borneon saarta Etelä-Kiinan meren alaosan ympärillä. Persianlahdella ja Etelä-Thaimaalla vallitsee koillismonsuuni, joka voimistuu.

Aallot ovat lahdella jopa neljä metriä korkeat ja myrskyalueella yli 4 metriä korkeat. Lisää sateita ja yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita on todennäköisesti etelässä

Vaikutusalueet ovat seuraavat:

Tammikuussa 6th: Pattani, Yala ja Narathiwat

7. tammikuuta alkaenth tammikuulle 8th: Nakhon Si Thammarat, Phatthalung, Songkhla, Pattani, Yala ja Narathiwat.

Etelässä asuvien tulee varoa rankkasadetta, joka voi aiheuttaa äkillisiä tulvia. Kaikkien veneiden tulee edetä varoen ja pienten veneiden tulee pysyä mailla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.