Yhteensä 34 tieliikenneonnettomuutta, 34 loukkaantumista ja 3 kuolemaa kirjattiin Phuketin kuuden päivän aikana "uudenvuoden seitsemän vaarapäivän" aikana.

Phuket -

  Phuket on ilmoittanut yhteensä kymmenen liikenneonnettomuutta, kymmenen loukkaantumista ja kahdesta kuolemasta seitsemäntenä päivänä. (joulukuu 29th, 2022 - 4. tammikuutath, 2023) 'Uudenvuoden seitsemän päivää vaaran' liikenneonnettomuuskampanjasta 2023.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tänään (4. tammikuuta) tiedot "Uudenvuoden seitsemän vaaran päivää" -liikenneonnettomuuksien kuudentena päivänä (3. tammikuuta).

Seitsemän liikenneonnettomuutta tapahtui Mueangin alueella, yksi Thalangin alueella ja kaksi Kathun alueella, joissa loukkaantui kymmenen (7 miestä ja 3 naista) ja kaksi kuoli (mies ja nainen).

Kaikki kuusi päivää yhteensä Phuketissa (29. joulukuuta – 3. tammikuuta) Seitsemän vaaran päivän aikana tapahtui 34 tieliikenneonnettomuutta, 34 loukkaantui ja kolme kuoli.

Muita artikkeleita, joista saatat pitää:

Kuljettaja kuoli törmättyään moottoripyörällään perävaunuun Thalangissa, mikä on ensimmäinen kuolemantapaus liikenneonnettomuudessa uudenvuoden seitsemän vaarapäivän aikana.

Kaksi ihmistä kuoli päihtyneen sedanin kuljettajan törmättyä moottoripyörän sivuvaunuun Mueang Phuketissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.