Yhteensä 2,201 282 tieliikenneonnettomuutta ja XNUMX kuolemaa kirjattiin Thaimaan "uudenvuoden seitsemän vaarapäivän" kuuden päivän aikana.

Thaimaa -

  Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosasto (DDPM) raportoi tänään (4. tammikuuta) yhteensä 239 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 259 ja kuoli 15, kuudentena päivänä eilen (3. tammikuuta) "Uudenvuoden seitsemän vaaran päivää" -tiellä. tapaturmakampanja.

Onnettomuudet johtuivat pääosin ylinopeudesta (38.49 prosenttia) ja rattijuopumuksesta (24.27 prosenttia). Noin 82.73 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä.

48.12 prosenttia liikenneonnettomuuksista tapahtui valtateillä. Suurin osa onnettomuuksista sattui kello 6–00 (7 prosenttia).

Eniten onnettomuuksia ja loukkaantumisia sattui Nakhon Si Thammaratissa (12 onnettomuutta, 12 loukkaantumista). Suurin kuolonuhrien määrä oli Phuket ja Chachoengsao (2 kuolemaa kussakin maakunnassa).

Kaksi ihmistä kuoli päihtyneen sedanin kuljettajan törmättyä moottoripyörän sivuvaunuun Mueang Phuketissa.

Kaikkiaan kuuden päivän (29.-3.) Seitsemän vaarapäivän aikana on sattunut yhteensä 2,201 2,179 tieliikenneonnettomuutta, 282 XNUMX loukkaantunutta ja XNUMX kuolemaa.

Nakhon Si Thammaratissa on eniten onnettomuuksia (76) ja eniten loukkaantumisia (81). Chiang Raissa on eniten kuolonuhreja (13).

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.