Thaimaan kansanterveysministeri vakuuttaa, ettei rajoituksia tapahdu, kun Kiina avaa rajat uudelleen

KUVA: Facebook "Tykkää Anutinista"

Kansallinen -

Thaimaan kansanterveysministeri ilmoitti tiistaina 3. tammikuuta, että Thaimaa ei ota käyttöön rajoituksia tai tiukkoja säännöksiä vastauksena tiukkojen matkustusrajoitusten keventämiseen, joka astuu pian voimaan Kiinassa ensi sunnuntaina.

Anutin Charnvirakul kertoi toimittajille päättäneensä lääketieteellisen komitean kanssa pidetyssä kokouksessa, että Thaimaa ei toteuta mitään erityisiä toimenpiteitä kiinalaisia ​​saapuvia vastaan, koska maassa on jo käytössä tehokkaita toimenpiteitä.

Mitä tulee koronaviruksen testaukseen, herra Anutin sanoi, että se on "tarpeetonta" ja lisäsi, että jos on lääketieteellisiä ongelmia, jätämme tautien ehkäisystä ja seurannasta vastaavan taudintorjuntaosaston tehtäväksi määrittää tarvittavat toimenpiteet ilman aiheuttaa vahinkoa maan talousjärjestelmälle.

Kysyttäessä, onko hän huolissaan Kiinassa tuhoa aiheuttavasta uudesta koronaviruksen kannasta, Anutin vastasi luottavaisesti luottavansa thaimaalaisiin lääketieteen ammattilaisiin.

Hän sanoi: "Thaimaa pystyy hallitsemaan tehokkaasti viruksen leviämistä, sairauksia ja kuolemantapauksia paremmin kuin muut maat. Thaimaan terveydenhuoltojärjestelmä ei ole huonompi kuin kenenkään muun, ja verrattuna muihin maihin, joissa on korkeampi infektio- ja kuolleisuusaste, pärjäämme hyvin.

Ministeri jatkoi, että "Thaimaassa saatavilla olevat rokotteet voivat edelleen luoda immuniteetin. Kannustan thaimaalaisia ​​ottamaan tehostepistoksen Covidia vastaan ​​immuniteetin saamiseksi.

Anutin vahvisti, että "ei rajoitusta", mutta hän sanoi myös, ettei ole mitään takeita siitä, ettei epidemia uusiudu, joten ihmisten tulisi jatkaa varotoimenpiteitä, kuten maskien käyttöä ja sosiaalisen etäisyyden harjoittamista leviämisen estämiseksi. koronaviruksesta.

"Suosittelen, että ihmiset ottavat rokotuksen, kun heillä on mahdollisuus. Tämä voi suuresti auttaa vähentämään vakavan sairauden tai viruksen aiheuttaman kuoleman riskiä", sanoi kansanterveysministeri.

Samaan aikaan pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha tuli ulos tiistaina 3. tammikuuta vakuuttaakseen yleisölle, että Thaimaalla on jo tehokkaita toimenpiteitä toivottaakseen kiinalaiset matkailijat tervetulleiksi.

Kenraali Prayut kertoi lehdistölle, että "Ihmisten ei pitäisi panikoida, koska Thaimaan ennaltaehkäisevät toimenpiteet ja terveydenhuoltojärjestelmä ovat huippuluokkaa. Myös kiinalaiset tulot tuovat maahan paljon tuloja."

Hän kehotti myös yleisöä harjoittelemaan sitä, mitä he ovat oppineet epidemian aiemmasta käsittelystä, ja noudattamaan säännöllisiä varotoimia pitääkseen itsensä turvassa.

Hän sanoi: "Monet maat näkevät Thaimaan mallina Covid-19-pandemian käsittelyssä, ja meidän tulisi säilyttää tämä standardi."

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.