Kaksi ihmistä kuoli päihtyneen sedanin kuljettajan törmättyä moottoripyörän sivuvaunuun Phuketissa

Phuket -

Kaksi ihmistä kuoli päihtyneen sedanin kuljettajan törmättyä moottoripyörän sivuvaunuun Mueang Phuketissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 3 Thep Sisin -sillalla (Klong Koh Phee Bridge) Talad Nuean osa-alueella.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen moottoripyörän sivuvaunun. Kaksi moottoripyörän sivuvaunussa ollutta ihmistä julistettiin kuolleiksi tapahtumapaikalla, jotka olivat Mr. Weerasin Boonthanaweerapat, 64, ja Ms. Ornpawee Boonthanaweerapat, 63. Lähistöllä olevat paikalliset kertoivat olevansa naimisissa myyjien kanssa Phuketin kaupungin torilla.

Silminnäkijät kertoivat Phuket Expressille, että sedanin kuljettaja yritti paeta paikalta, mutta ajoneuvo ei kyennyt ajamaan. Niinpä sedan pysähtyi 50 metrin päähän tapahtumapaikasta.

Sedanin kuljettaja Mr. Narongpat Makmee, 56, Ubon Ratchathanista, vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle. Poliisin mukaan sedan-kuljettajaa syytetään kuoleman aiheuttamasta rattijuopumuksesta.

Narongpat ei puhunut The Phuket Expressin kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.