Kuudes äskettäin Phang Ngasta löydetty nahkakilpikonnan pesä, joka sisältää 131 munaa

Phang Nga -

Yhteensä 131 nahkaselkäisen merikilpikonnan munaa on löydetty kuudennesta äskettäin löydetystä pesästä Phang Ngan rannalla, Phuketin pohjoispuolella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille tänään (3. tammikuuta).rd), että nahkakilpikonna oli muninut Na Klua Beachillä Kok Kloissa, Takua Thungissa.

Viranomaiset löysivät merikilpikonnan pesän, jossa oli yhteensä 131 munaa, joista 116 oli hedelmällisiä munia. Munat on siirretty läheiselle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

Viime kuussa samalta rannalta löytyneestä viidennestä pesästä on löydetty yhteensä 148 merikilpikonnan munaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.