Yhteensä 24 tieliikenneonnettomuutta, 24 loukkaantumista ja 1 kuolema kirjattiin Phuketin viiden päivän aikana "uudenvuoden seitsemän vaarapäivän" aikana.

TIEDOSTO KUVA

Phuket -

Phuket on ilmoittanut yhteensä kuusi loukkaantumista ja kuusi liikenneonnettomuutta vain viidentenä päivänä seitsemän päivän aikana (joulukuu 29th, 2022 - 4. tammikuutath, 2023) 'Uudenvuoden seitsemän päivää vaaran' liikenneonnettomuuskampanjasta 2023.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tänään (3. tammikuuta) tiedot viidentenä päivänä (2. tammikuuta) "New Year's Seven Days of Danger" -liikenneonnettomuuksien kampanjasta.

Viisi liikenneonnettomuutta tapahtui Mueangin alueella ja toinen onnettomuus Kathun alueella, jossa loukkaantui kuusi (4 miestä ja 2 naista).

Kaikki viisi päivää yhteensä Phuketissa (29. joulukuuta – 2. tammikuuta) Seitsemän vaaran päivän aikana tapahtui 24 liikenneonnettomuutta, 24 loukkaantumista, joista 14 miestä ja 10 naista, ja yksi kuolema (mies).

Muita artikkeleita, joista saatat pitää:

Phuketin viranomaiset ilmoittivat yhdestä uhrista uudenvuoden seitsemän päivän vaaran liikenneonnettomuuksien kolmantena päivänä.

Kuljettaja kuoli törmättyään moottoripyörällään perävaunuun Thalangissa, mikä on ensimmäinen kuolemantapaus liikenneonnettomuudessa uudenvuoden seitsemän vaarapäivän aikana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.