Thaimaan lääkäri kehottaa thaimaalaisia ​​hankkimaan Covid-19-boosteria Kiinan rajan avaamisen jälkeen

KUVA: BMA Health

Kansallinen -

Tohtori Manoon Leechawengwongs, thaimaalainen keuhkolääkäri Vichaiyutin sairaalasta, esitti maanantaina 2. tammikuuta ehdottaakseen, että thaimaalaiset saisivat tehostepistoksen Covid-19:ää vastaan ​​Kiinan rajojen avautuessa uudelleen tammikuun 8. päivänä.

Tohtori Manoon kirjoitti Facebook-fanisivullaan, että Kiinan matkustusrajoitusten poistaminen 8. tammikuuta 2023 lupaa hyvää Thaimaan taloudelle, sillä hän odottaa miljoonien kiinalaisten matkailijoiden matkustavan Thaimaahan.

Lääkäri lisäsi, että thaimaalaisten ei pitäisi huolehtia siitä, että kiinalaiset turistit tuovat maahan uusia Covid-19-viruksen kantoja, koska virukset voivat kehittyä jatkuvasti selviytyäkseen, ja tämä voi tapahtua missä tahansa maassa, ei vain Kiinassa.

"Meidän pitäisi kohdella kiinalaisia ​​turisteja samalla tavalla kuin toivotamme tervetulleeksi turisteja muista maista", tohtori Manoon sanoi.

Hän sanoi myös, että on aika lopettaa Covid-19:n pelko ja alkaa elää sen kanssa varovaisesti. Tohtori Manoon lisäsi, että ihmisten tulisi saada tehosteannos Covid-19:ää vastaan ​​ja pitää naamarinsa päällä ollessaan huonosti tuuletetuilla alueilla.

Hän sanoi myös, että "tartunnan saamisen etu on, että voit kehittää luonnollisen immuniteetin ja saada hybridiimmuniteetin, joka suojaa sinua paremmin Covid-19:ltä."

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.