Phuketin suurimmat tarinat kuluneelta viikolta: Oleskeluajan ylittymiseen liittyvien tukahduttamistoimi jatkuu, vieraat ruumiit huuhtoutuvat rantaan Phuketissa ja paljon muuta

Bangla Road uudenvuoden lähtölaskentaan 31

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 26. joulukuuta 2022 sunnuntaihin 1. tammikuuta 2023 asti.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Ulkomaalainen mies on pelastettu lähellä Racha-saarta Phuketissa. Hän väitti pitäneensä kiinni öljysäiliöstä ja kelluneensa meressä 13 päivää.

Ei ollut heti selvää, kuinka hän oli päätynyt ajelehtimaan merelle aluksi.

2. Uskonnollisia seremonioita pidettiin Tsunamin muistomuurilla Maikhaossa 18.th  Phuketin tapaninpäivätsunamin 2004 uhrien muistovuosi.

Kaikkiaan seinälle on listattu 45 uhrien kansallisuutta ja heidän ruumiinsa haudattiin muurin taakse hautausmaalle.

3. 44-vuotias intialainen mies pidätettiin Patongissa 1,322 XNUMX päivän kuluttua laillisten viisumiehtojensa ylittymisestä.

Phuketin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että 35-vuotias pakistanilainen mies pidätettiin Patongissa 3,270 XNUMX päivää hänen laillisten viisumiehtojensa ylittymisestä.

Oli epäselvää, miksi he olivat ylittäneet viisuminsa.

4. Ulkomaalainen mies loukkaantui vakavasti pudotessaan kolmannesta kerroksesta Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Amerikkalainen mies, joka sai vakavia vammoja putottuaan kolmannesta kerroksesta Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, on julistettu kuolleeksi.

Phuketin kansainvälisen lentokentän kolmannesta kerroksesta hyppäämisen jälkeen kuollut 35-vuotias amerikkalainen mies, joka tunnetaan vain etunimestään Jason, kärsi masennuksesta ja taloudellisista ongelmista.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Phuket Express ehdottaa Thaimaan samarialaisia, joihin pääsee täältä: https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

5. Kaksi ulkomaalaisten miespuolista ruumista löydettiin kellumasta merestä Racha-saaren läheltä Phuketin eteläpuolella.

Kaksi muuta ruumista löydettiin rannalta Racha-saarelta Chalongin edustalla, Phuketin eteläpuolella.

Heidän ruumiinsa vietiin takaisin maahan tunnistamista ja tutkintaa varten.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.