Phuket ilmoittaa seitsemästä loukkaantuneesta "New Years Seven Days of Danger" -liikenneonnettomuuskampanjan neljäntenä päivänä

TIEDOSTO KUVA

Phuket -

Phuket on ilmoittanut yhteensä seitsemästä loukkaantumisesta ja seitsemästä liikenneonnettomuudesta vain neljäntenä päivänä seitsemän päivän aikana (joulukuu 29th, 2022 - 4. tammikuutath, 2023) 'Uudenvuoden seitsemän päivää vaaran' liikenneonnettomuuskampanjasta 2023.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tänään (2. tammikuuta) tiedot "New Year's Seven Days of Danger" -liikenneonnettomuuksien neljäntenä päivänä (1. tammikuuta).

Kuusi liikenneonnettomuutta tapahtui Mueangin alueella ja toinen onnettomuus Kathun alueella, joissa loukkaantui seitsemän (5 miestä ja 2 naista).

Onnettomuudet johtuivat pääosin rattijuopumuksesta (50 prosenttia). 42.86 prosenttia liikenneonnettomuuksista tapahtui valtateillä. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui keskiyön ja kello 3:00 välisenä aikana. Kaikki onnettomuudet johtuivat moottoripyöristä ja useimmat muut liikennemaksut johtuivat kypärän käytöstä.

Yhteensä kaikki neljä päivää Seitsemän vaaran päivän Phuketissa (29.-1.) on sattunut yhteensä kahdeksantoista liikenneonnettomuutta, 18 loukkaantunutta (10 miestä, 8 naista) ja yksi kuolema (mies).

Phuketin viranomaiset ilmoittivat yhdestä uhrista uudenvuoden seitsemän päivän vaaran liikenneonnettomuuksien kolmantena päivänä.

Kuljettaja kuoli törmättyään moottoripyörällään perävaunuun Thalangissa, mikä on ensimmäinen kuolemantapaus liikenneonnettomuudessa uudenvuoden seitsemän vaarapäivän aikana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.