Yhteensä 1,664 218 tieliikenneonnettomuutta ja XNUMX kuolemaa kirjattiin Thaimaan "uudenvuoden seitsemän päivän vaarapäivän" neljän päivän aikana.

Thaimaa -

Thaimaan katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) raportoi tänään (2. tammikuuta) yhteensä 478 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 465 ja kuoli 66, eilen (1. tammikuuta) "Uudenvuoden seitsemän päivän vaaran" -tien neljäntenä päivänä. tapaturmakampanja.

Onnettomuudet johtuivat pääosin ylinopeudesta (37.03 prosenttia) ja rattijuopumuksesta (33.26 prosenttia). Noin 88.02 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä.

38.49 prosenttia liikenneonnettomuuksista tapahtui valtateillä. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui puolenyön ja 1:00 välisenä aikana (15.69 prosenttia).

Eniten tapaturmia ja loukkaantumisia sattui Songkhlassa (27 tapaturmaa, 31 loukkaantumista). Suurin kuolonuhrien määrä oli Surat Thani ja Mae Hong Sorn (4 kuolemaa kussakin maakunnassa).

Kaikkiaan neljän päivän (29.-1.) Seitsemän vaarapäivän aikana on sattunut yhteensä 1,664 tieliikenneonnettomuutta, 1,647 loukkaantunutta ja 218 kuolemaa.

Surat Thanissa sattuu eniten onnettomuuksia (56). Sakhon Nakhonilla oli eniten loukkaantumisia (57). Chiang Raissa on eniten kuolonuhreja (12).

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.