Cathay Pacific käynnistää uuden suoran lennon Hongkongista Phuketiin

Phuket, Thaimaa-

Kun Hongkong alkaa avautua muulle maailmalle vuosien Covid-pandemiaan liittyvien rajoitusten jälkeen, tämä merkitsee myös uuden suoran lennon paluuta Phuketiin.

Avajaislento CX771 saapui tänään 1. tammikuuta 2023 Phuketin kansainvälisen lentokentän uloskäynnille 15. Lennolla oli 118 matkustajaa.

Matkustajia tervehdittiin erityisillä matkamuistolahjoilla ja -paketteilla sekä erittäin vieraanvarainen ja ystävällinen tervehdys lentoaseman henkilökunnalta.

Monet ulkomaiset lentoyhtiöt ovat jatkaneet suorien lentojen lisäämistä Thaimaahan ja Phuketiin matkailun elpyessä edelleen vuosien Covidiin liittyvien rajoitusten jälkeen.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/