TPN Media toivottaa sinulle ja läheisillesi turvallista, onnellista ja terveellistä uutta vuotta

On taas se aika vuodesta.

Monille lukijoillemme ja katsojillemme viime vuodet ovat olleet vaikeaa henkilökohtaisen ja taloudellisen rasituksen aikaa Covid-19-pandemian vuoksi.

Kuluneen vuoden aikana Thaimaa on vihdoin avannut rajansa ja matkailu- ja viihdeteollisuutensa, mikä antaa toivoa monille tulevaisuudesta.

Koko pandemian ajan olemme pyrkineet tarjoamaan täsmällistä, puolueetonta ja oikea-aikaista tietoa tuhansille säännöllisille katsojillemme, ja halusimme todella kiittää teitä tuestanne ja mielenkiinnostanne. Emme olisi täällä, jos et olisi sinua.

Suunnittelemme jatkavamme kasvua ja parantamista vuoden 2023 aikana pitäen samalla ydinperiaatteemme neutraalisuutta ja uutisten keskittymistä ottamatta puolta tai mielipiteitä. Lupaamme kuunnella lukijoidemme erilaisia ​​näkemyksiä, jotka tulevat valtavasti erilaisista taustoista ja kulttuureista. Meillä on lukijoita kaikkialta maailmasta, ja kiitämme jokaista heistä lukijasta ja tuesta. Emme ole täydellisiä ja pyrimme kuuntelemaan rakentavaa kritiikkiä palvellaksemme sinua, Thaimaata ja Pattaya-yhteisöä paremmin.

Haluamme tuoda sinulle lisää tarinoita, joista välität, samalla kun ymmärrät lukijoidemme erilaisia ​​elämänaloja. Tarinat, jotka voivat kiinnostaa esimerkiksi turistia, ovat täysin erilaisia ​​kuin ulkomaalaistaustaiset. Jatkamme yhteistyötä ja edistämme paikallisten yritysten kanssa, että koemme tarjoavan lukijoille loistavia tuotteita ja palveluita samalla kun kuuntelemme palautetta sinä.

Aiomme laajentaa alustamme multimedianäkökohtia, kuten videoita, valokuvia, haastatteluja ja muuta, samalla kun varmistamme, että ydintehtävämme toimittaa itse kirjoitettuja, itse kuvattuja, ei-koottuja neutraaleja ja puolueettomia uutisia on ydinarvoehdotus.

Tämä uusi vuosi on myös viisivuotissyntymäpäivämme yrityksenä, ja lupaamme vain parantaa ja tehdä paremmin sinulle, Pattayalle ja Thaimaalle.

Todellakin, sydämeni pohjasta, toivotamme sinulle vain menestystä ja onnea vuodelle 2023. Olkaa turvassa, pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne ja kiitos tuestanne riippumatta siitä, missä päin maailmaa olette. Olkoon vuosi 2023 hedelmällinen sinulle ja sinulle

Adam Judd, osaomistaja, TPN Media. 31. joulukuuta 2022.

Adam Judd, TPN Median osaomistaja

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.