Phuket Seven Days of Dangerin ensimmäinen kuolemantapaus julkistettiin sen jälkeen, kun moottoripyöräilijä törmäsi perävaunuun

Phuket -

Kuljettaja kuoli törmättyään moottoripyörällään perävaunuun Thalangissa, mikä on ensimmäinen kuolemantapaus liikenneonnettomuudessa uudenvuoden seitsemän vaarapäivän aikana.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tänä aamuna (4.) kello 00 Thep Kasattrin tiellä Thep Kasattrin seutukunnassa.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen perävaunun tieltä. Takaa he löysivät vaurioituneen moottoripyörän. Läheltä löytyi sen moottoripyöräilijän ruumis, joka myöhemmin tunnistettiin Mr. Sarayut Tamchooksi, 32, Thalangista Phuketista.

Kuorma-auton kuljettaja Narong Jaiban, 43, kertoi The Phuket Expressille "Olin hidastamassa ajoneuvoani ja olin pysähtymässä tien reunaan, kun moottoripyöräilijä törmäsi selkääni."

Silminnäkijät kertoivat Phuket Expressille, että Sarayut ajoi suurella nopeudella ennen kuin törmäsi perävaunun takaosaan.

Thalangin poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.