Phuket ilmoittaa viidestä loukkaantuneesta "New Years Seven Days of Danger" -liikenneonnettomuuksien toisena päivänä

Phuket -

Phuket on ilmoittanut yhteensä viidestä loukkaantumisesta ja viidestä onnettomuudesta seitsemän päivän toisena päivänäs (joulukuu 29th, 2022 - 4. tammikuutath, 2023) "Uudenvuoden seitsemän vaaran päivää" tieliikenneonnettomuuksien kampanjasta 2023.

Phuketin katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osaston (DDPM) toimisto kertoi Phuket Expressille tänään (31. joulukuuta) tiedot toisena päivänä eilen (30. joulukuuta) "Uudenvuoden seitsemän vaaran päivää" tieliikenneonnettomuuksien kampanjasta.

Neljä liikenneonnettomuutta tapahtui Mueangin alueella ja toinen onnettomuus Thalangin alueella, jossa loukkaantui kaksi miestä ja kolme naista. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui moottoripyörillä ja useimmat muut liikennemaksut johtuivat kypärän käytöstä.

Seitsemän vaarapäivän kahdessa päivässä (29.-30.) on sattunut yhteensä seitsemän liikenneonnettomuutta ja seitsemän loukkaantunutta (2 miesvammaa ja 5 naisen loukkaantumista). Kuolemia ei raportoitu.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.