PÄIVITYS: Kaksi muuta ruumista, mahdollisesti ulkomaalaisia, löydettiin Phuketin Racha Islandin rannalta

Phuket -

Kaksi muuta ruumista löydettiin rannalta Racha-saarelta Chalongin edustalla, Phuketin eteläpuolella.

Edellinen tarinamme:

Kaksi ulkomaalaisten miespuolista ruumista löydettiin merestä Phuketin eteläpuolella sijaitsevalta Racha-saarelta.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto kertoi Phuket Expressille, että he saivat ilmoituksen matkanjärjestäjältä tänään klo 12 (35. joulukuuta).th), että miehen ja naisen ruumis löydettiin rannalta Racha Noin saarelta.

Pelastussukeltajat ja Thaimaan kuninkaallinen laivasto lähtivät saarelle. Kahden ruumiin uskotaan olevan tuntemattomia ulkomaalaisia. Heidän ruumiinsa vietiin takaisin maahan tunnistamista ja tutkintaa varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.