Thaimaa aikoo tarjota COVID-rokoterokotuksia kiinalaisille turisteille, Intia aikoo ottaa käyttöön lähtöä edeltävän Covid-testin viidessä Aasian maassa

KUVA: Thansettakij

Kansallinen -

 Thaimaan kansanterveysministeri paljasti, että Thaimaan viranomaiset aikovat tarjota kiinalaisille turisteille tehosteen Covid-19:ää vastaan ​​heidän saapuessaan 8. tammikuuta 2023.

Thaimaan terveysministeri Anutin Charnvirakul totesi Thaimaan lehdistölle, että AstraZeneca-rokotteita annetaan kiinalaisille turisteille, jotka ovat valmiita maksamaan saapuessaan Thaimaahan sen jälkeen, kun Kiina nostaa matkustusrajoitukset 8. tammikuuta.

Tämä käytäntö ei ole pakollinen, ja kiinalaisia ​​turisteja pyydetään noudattamaan vain perusmääräyksiä, kuten muitakin ulkomaalaisia ​​saapuvia.

Toisin kuin Thaimaassa, Kiinassa on edelleen käytössä RT-PCR-testit Covid-19:n varalta sekä saapuville että lähteville matkailijoille lehdistön ajan, joten ministeri ei odota äkillisen kiinalaisten turistien tulvan tulvan Thaimaahan. Jotkut testaukset on kuitenkin määrä poistaa Kiinassa tammikuun 8. päivään mennessä.

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ennustaa noin 300,000 2023 kiinalaista saapuvan vuoden 19 ensimmäisellä neljänneksellä. Thaimaan ihmisten tulisi varmistaa, että heillä on vähintään neljä annosta Covid-XNUMX-rokotteita, Anutin lisäsi yrityksiä. myös tehokkaat taudintorjuntatoimenpiteet.

Chiang Main lentokentän johtaja Wichit Kaewsaithiam sanoi, että suorat lennot Kiinan ja Chiang Main välillä jatkuvat välittömästi tammikuun 8. päivänä. Jotkut lentoyhtiöt suunnittelevat jo lentojen tarjoamista Shanghain ja Chiang Main välillä, hän sanoi.

Samaan aikaan Intia aikoo määrätä lähtöä edeltävät RTPCR-testit matkailijoille, jotka saapuvat viidestä Aasian maasta: Singaporesta, Japanista, Hongkongista, Kiinasta, Koreasta, ja Thaimaa.

Intian ammattiliiton terveys- ja perheministeriön viimeisimpien ohjeiden mukaan tämä muutos astuu voimaan 1. tammikuuta 2023. Määräyksessä sanottiin: "Pakollinen vaatimus lähtöä edeltävälle RT-PCR-testaukselle (suoritetaan 72:n kuluessa). tuntia ennen matkan alkua) otetaan käyttöön kaikille näistä maista tulevilla kansainvälisillä lennoilla saapuville matkustajille."

Tämä vaikuttaa merkittävästi Thaimaahan saapuvien intialaisten matkailijoiden määrään, sillä intialaiset turistit muodostavat suurimman osan Thaimaassa lentäen saapuvista turisteista TAT:n mukaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.