Mies pelastettiin hukkumisesta Kamala Beachillä

Kamala -

Thaimaalainen mies on pelastettu hukkumisesta Kamala Beachillä.

Kamalan pelastushenkilöstö kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta tänään (30th) klo 10 Kamala Beachillä.

He saapuivat paikalle löytääkseen 26-vuotiaan thaimaalaisen miehen. Hän on veneen miehistön jäsen, joka putosi mereen lähellä rantaa sitoessaan köyttä veneessä.

Pelastustyöntekijät antoivat elvytystä noin kahden minuutin ajan, ennen kuin hänen pulssinsa palautui ja hän tuli tajuihinsa. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Pelastustyöntekijät salasivat miehen nimen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.