Mies pelastettiin hukkumisesta Kamala Beachillä

Kamala -

Thaimaalainen mies on pelastettu hukkumisesta Kamala Beachillä.

Kamalan pelastushenkilöstö kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta tänään (30th) klo 10 Kamala Beachillä.

He saapuivat paikalle löytääkseen 26-vuotiaan thaimaalaisen miehen. Hän on veneen miehistön jäsen, joka putosi mereen lähellä rantaa sitoessaan köyttä veneessä.

Pelastustyöntekijät antoivat elvytystä noin kahden minuutin ajan, ennen kuin hänen pulssinsa palautui ja hän tuli tajuihinsa. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Pelastustyöntekijät salasivat miehen nimen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.