Dugong löydettiin kuolleena Krabista

Krabi -

Dugong löydettiin valitettavasti kuolleena saarelta Krabista.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että paikallinen löysi kuolleen dugongin Tala Bengin saarelta Koh Lantan piirin osa-alueella eilen (29. joulukuuta).th).

Naaras dugong on 251 senttimetriä pitkä. Vakavia vammoja ei löytynyt. Sen suolistosta ei löytynyt vieraita materiaaleja.

Naisen kuolinsyyn selvittämiseksi tehdään ruumiinavaus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.