Marco Polo -niminen huvivene katoaa Phuketin Chalongin laiturialueelta

Chalong -

Huviveneen kerrotaan kadonneen Chalongin satama-alueelta.

Thaimaan merenkulun valvontakeskus Phuket kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin, että "Marco Polo" -niminen huvijahti oli kadonnut Nai Harnin telakointialueelta.

Saksalainen omistaja Marco Ceferin ilmoitti lainvalvontaviranomaisille, että jahti oli kadonnut eilen (28. joulukuutath), kun hän palasi jahtilleen klo 11.

Silminnäkijät näkivät kolmen ihmisen nousevan jahdille eilen (8. joulukuuta) kello 00th). Omistaja on jo tehnyt ilmoituksen Chalongin poliisille.

Jos joku on nähnyt Marco Polo -jahdin, ota yhteyttä Thaimaan merenkulkukeskukseen Phuket Region 3 hotline 1465.

Marcon huutaminen on kuitenkin epätodennäköistä, että se saa polovastausta ja vaatii suurempaa hakua, huomauttivat jotkut sosiaalisen median kommentoijat, jotka tuntevat samannimisen lastenpelin, joka muistuttaa Piilota.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.