PÄIVITYS: Aviomies antautuu murhattuaan vaimonsa ja heittäessään hänet roskakoriin Phang Nga -kukkulalla

Phang Nga -

Aviomies on antautunut murhattuaan vaimonsa ennen kuin laittoi tämän ruumiin roskakoriin ja heitti sen kukkulalle Phang Ngassa.

Edellinen tarinamme:

Naisen ruumis löydettiin Phang Ngan alueella kukkulalle pudotetusta roskakorista.

Nyt päivitykseen:

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille tänä aamuna (29. joulukuutath), että epäilty Sukon 'Keam' Kaewprapas, 38, Surat Thanista, on antautunut Khian Sa -poliisille Surat Thanissa eilen (28. joulukuuta)th). Hänet vietiin takaisin Ka Pongin poliisiasemalle Phang Ngaan.

Sukon myönsi poliisille tappaneensa vaimonsa, koska hän oli mustasukkainen. Hän sanoi, että hänen vaimollaan oli toinen mies ja hän pettää häntä.

Viime kuussa, marraskuun 7th , hän haki vaimonsa tämän äitinsä kotoa ja Sukon väitti, että tämä sanoi hänelle töykeitä sanoja, jotka saivat hänet raivostumaan. Hän myönsi lyönneensä häntä luudalla päähän ja kaataneensa tämän tajuttomaksi. Hän luuli naisen kuolleen ja pyysi ystäviään auttamaan häntä laittamaan hänet roskakoriin ja heittämään hänen ruumiinsa.

Ei ollut heti selvää, syytettiinkö häntä ruumiin hävittämisessä avustaneita ystäviä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.