Kaksi miespuolista vieraan ruumista löydettiin kellumasta lähellä Racha Islandia Phuketista

Phuket -

Kaksi ulkomaalaisten miespuolista ruumista löydettiin merestä Phuketin eteläpuolella sijaitsevalta Racha-saarelta.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto kertoi Phuket Expressille, että tänään (12. joulukuuta) kello 35th) heille ilmoitettiin kiertueveneen kapteenilta, että kaksi ruumista löydettiin kellumasta Rang Gai Beachin läheltä, Racha Noin saaren itäpuolella Chalongin alueella.

Klo 4 Thaimaan kuninkaallinen laivasto ja pelastussukeltajat saapuivat paikalle löytääkseen kaksi ruumista, jotka oli sidottu köysiin yhdistettyinä kelluvaan pelastusliiviin ja poijuun.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto kertoi Phuket Expressille, että paikalliset kalastajat lähistöllä sanoivat sitoneensa ruumiit yhteen nähdessään ne ensimmäisen kerran, koska he pelkäsivät ruumiiden kelluvan kauemmaksi ja erottuvan.

Kaksi ruumista olivat ulkomaalaisia ​​miehiä, jotka vietiin takaisin maahan kello 5 tunnistettaviksi ja tutkittavaksi.

Lehdistöhetkellä tapausta tutkittiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.