Thaimaan kansainvälinen venenäyttely nostaa esiin Phuketissa maailmanluokan purjehduskohteena

LEHDISTÖTIEDOTE:

Phuket -

2023 Thailand International Boat Show on tarkoitus saada maailma huomaamaan, että Phuket on palannut. Phuketin elpymistä maailmanluokan merellisenä vapaa-ajankohteena symboloiva tapahtuma järjestetään 12.-15 Royal Phuket Marinassa ja se korostaa ainutlaatuista yhdistelmää maalla tapahtuvia elämäntapoja ja vesiveneilymahdollisuuksia, joita on runsaasti Phuketissa ja sen ympäristössä.

Phuket on Kaakkois-Aasian purjehdusleikkipaikka ja tärkeä liitäntä laajemmalle alueelle. Suunnitteilla on neljä maailmanluokan venesatamaa ja superhuvivenesatama, joten Phuketin omistajat, kuten Hongkongissa ja Singaporessa, päättävät pitää veneensä ja lentävät käyttämään niitä. sinne lentävät ihmiset eri puolilta maailmaa charterille ja risteilyille; ja se on alueen nousevan superjahtiskenen ytimessä.

Thaimaan kansainvälisen venenäyttelyn järjestäjien JAND Events pyrkii tiiviissä yhteistyössä Thaimaan Yachting Business Associationin ja Thailand Charter Weekin kanssa herättämään kiinnostuksen Phuketiin ja Thaimaan merielämään pandemian jälkeen.

"Ennepandemiaa Thaimaan purjehdusteollisuus oli useiden miljardien bahtien ala, joka toivotti tervetulleeksi jahdit risteilijöistä superjahdeihin ja niiden omistajia ympäri maailmaa", kertoi David Hayes, järjestäjien JAND Eventsin toimitusjohtaja. "Thaimaa on avattu kokonaan uudelleen ja toivottaa vierailijat jälleen tervetulleiksi. Thaimaan kansainvälisen venenäyttelyn tavoitteena on nostaa Phuket ja Thaimaa takaisin parrasvaloihin ja maailman näyttämölle kolmen vuoden itämisen jälkeen COVID-19-pandemian vuoksi. Tavoitteemme on tuoda ala yhteen ja esitellä merenkulku- ja elämäntapasektorin parhaat merkit ja tuotteet maailmanlaajuiselle yleisölle ja vahvistaa samalla Phuketin ja Thaimaan asemaa yhtenä maailman parhaista veneilykohteista.

Investoinut Thaimaan merimatkailun kasvattamiseen ja houkuttelemaan korkean nettoarvon henkilöitä, merkittäviä valtion sidosryhmiä, kuten matkailu- ja urheiluministeriö, Thaimaan matkailuviranomainen ja Thaimaan konferenssi- ja näyttelytoimisto, ja tukevat Thaimaan kansainvälistä venenäyttelyä.

Ditapong Thitadilok, Thailand Yachting Business Associationin puheenjohtaja, lisäsi,

”Karibiaa ja Välimerta täydentävä Kaakkois-Aasia on uusi risteilykohteen helmi, ja Phuket on alueen veneily- ja merimatkailun keskus. Phuket toivottaa edelleen tervetulleeksi veneiden omistajat, superjahtien omistajat ja charter-vieraat kaikkialta maailmasta nauttimaan upeista risteilyistä, joita Phuket ja sen ympäristö tarjoavat.

Vuoden 2023 Thailand International Boat Show koostuu jopa 50 veneestä vedessä, onshore-paviljongista, jossa on luksuskeskittymä ja merenkulun tuotteita ja palveluita, sekä maalla sosiaalisen ohjelman, joka sisältää elävää musiikkia, vilkkaasta ruokailupaikasta Royal Phuketissa. Marinan rantakatu sekä perhetoimintaa lastenpäivänä (14.). Yksi sosiaalisista kohokohdista on ensimmäinen laatuaan hyväntekeväisyysgaalaillallinen, joka järjestetään InterContinental Phuket Resortissa lauantaina 14. tammikuuta.

Thailand International Boat Show lupaa olla "ei voi ohittaa" -tapahtuma, ja se järjestetään 12.-15 Royal Phuket Marinassa. Lisätietoja on osoitteessa www.thailandinternationalboatshow.com.

Edellinen on organisaation julkaisema lehdistötiedote. Tiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.