Vielä kaksi kadonnutta Thaimaan laivaston merimiestä tunnistettu, viisi yhä kadoksissa, kuolonuhrien määrä nousee 24:ään

Prachuap Khiri Khan –

Kaksi ruumista lisää laivaston upseereista joka oli kadonnut tunnistettiin. Viisi heistä on edelleen kateissa ja kuolleiden määrä nousi 24:ään.

Ensimmäinen edellinen tarinamme:

Thaimaan kuninkaallisen laivaston alus kaatui Bang Saphanin alueella. 73 miehistön jäsentä on pelastettu ja noin 33 on edelleen meressä.

Nyt päivitykseen:

Thaimaan kuninkaallinen laivasto ilmoitti tänä aamuna (29. joulukuutath) klo 11, että he ovat tunnistaneet kaksi muuta ruumista, jotka löydettiin eilen (joulukuun 30. päivänä). Heidän ruumiinsa on nyt tunnistettu. Yhtään ruumiista ei löydetty tänään ennen klo 28.

Tämä nostaa kuolleiden kokonaismäärän 24:een, kun taas 5 on edelleen kateissa. 22 24:stä tunnistetaan HTMS Sukhothain miehistöiksi. Etsintä- ja pelastustyöt ovat käynnissä.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston mukaan ruumiita ei löydetty etsinnöissä upotetun korvetin HTMS Sukhothaista, joka on edelleen käynnissä.no tässä vaiheessa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.