PÄIVITYS: Phuketin lentokentältä pudonnut amerikkalainen mies julistettiin myöhemmin kuolleeksi

Phuket -

Amerikkalainen mies joka sai vakavia vammoja putottuaan kolmannesta kerroksesta Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, on julistettu kuolleeksi.

Edellinen tarinamme:

Phuketin kansainvälinen lentoasema on antanut tänään iltapäivällä kello 4 lehdistötiedotteen koskien tapausta (00. joulukuutath). He kertoivat, että ulkomaalainen miespuolinen matkustaja "hyppäsi" kolmannesta kerroksesta kansainvälisen terminaalin lähtölaiturilta. Tutkijat eivät kuitenkaan ole lehdistöaikaan mennessä vahvistaneet putoamisen syytä.

Nyt päivitykseen:

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että ulkomaalainen mies tunnistettiin myöhemmin 35-vuotiaaksi Yhdysvaltain kansalaiseksi. (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta). Hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi sairaalassa. Sakoon poliisi jatkaa tutkintaa kaatumisen syyn selvittämiseksi.

Amerikkalainen mies saapui Thaimaahan Bangkokin lentokentän maahanmuuton kautta 13. Hän saapui Phuketiin 2022 ja kirjautui hotelliin lähellä Phuketin kansainvälistä lentokenttää.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.