Thaimaan matkailuviranomainen siirtää tavoitteensa houkutella 20 miljoonaa turistia vuonna 2023 25 miljoonaan Kiinan avattua rajat uudelleen

Kansallinen -

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on tarkistanut kansainvälisten matkailijoiden tavoitetta vuodelle 2023 ja pyrkii houkuttelemaan 25 miljoonaa aiemmin suunnitellun 20 miljoonan sijasta sen jälkeen, kun Kiina ilmoitti lopettavansa covidin aiheuttamat rajasulkemiset.

Kiinan hallitus peruutti myös kaikki karanteenitoimenpiteet ja lentorajoitukset, jotka astuvat voimaan 8. Yksityiskohtia voi seurata osoitteessa linkki.

Mitä tulee TAT:iin, kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi, että hän ehdottaa hallitukselle Thaimaahan saapuvien ulkomaisten matkailijoiden kolmen ryhmän oleskeluajan pidentämistä 3. joulukuuta 31 saakka houkutellakseen ulkomaisia ​​vierailijoita, erityisesti kiinalaisia, jäämään ja viettämään enemmän rahaa. Thaimaa.

Yuthasak sanoi: "Ennen kuin Kiina ilmoitti matkustusrajoitusten lieventämisestä, olimme asettanut tavoitteeksi houkutella vähintään 20 miljoonaa kansainvälistä turistia (kiinalaisia ​​lukuun ottamatta) Thaimaahan vuonna 2023. Kuitenkin Kiinan ilmoittaessa rajojen uudelleen avaamisesta tavoitteemme muuttui nyt. houkutella vähintään 25 miljoonaa kansainvälistä turistia, mukaan lukien kiinalaiset.

Kiinan uudelleen avaaminen tuo suuren helpotuksen myös Thaimaan matkailualalle. Thaimaan matkatoimistojen liiton puheenjohtajan Sisdivachr Cheewarattanapornin mukaan Thaimaan hallituksen on kuitenkin edelleen seurattava tarkasti, ilmoittaako Kiinan hallitus virallisesti lähtevästä matkailusta 8. tammikuuta 2023 jälkeen.

Hän sanoi: "Thaimaa ja Japani ovat ensimmäisten maiden joukossa, joihin Kiina sallii kansalaistensa matkustaa."

Matkailualan analyytikot eivät kuitenkaan odota Kiinan matkailun elpyvän välittömästi useista syistä, mukaan lukien nykyinen laaja Covid-epidemia Kiinassa ja mahdolliset rajoitukset maille, jotka sallivat kiinalaisia ​​turisteja. Esimerkiksi Japani on jo alkanut, että kiinalaiset turistit tulee tehdä Covid-19-testi saapuessaan ja jos positiivinen on 7 päivän karanteeni.

Lisäksi Kiinan ei odoteta heti sallivan kaikentyyppisten turistien matkustamista, vaan keskittyy ensin opiskelijoihin, liikematkustajiin, perhevierailuihin ja rentouttavaan yleiseen matkailumatkaan aalloilla.

Suuret kiinalaiset matkaryhmät ja yritykset vievät myös todennäköisesti muutaman kuukauden päästäkseen täysin toimintakuntoon pian, joten voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin kiinalaisia ​​turisteja kuljettavat kiertoajelut ovat jälleen yleinen näky Thaimaassa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.