Phuket avaa tie- ja merionnettomuuksien ehkäisykeskuksen uudenvuoden aikana

Phuket -

Phuket on avannut tie- ja merionnettomuuksien ehkäisykeskuksen tämän uudenvuoden festivaalin aikana.

Edellinen tarinamme:

Phuketin viranomaiset ovat julkistaneet uudenvuoden seitsemän päivää vaaran -kampanjan 29. joulukuutath, 2022 - 4. tammikuutath, 2023.

Keskus otettiin käyttöön eilen (27th) Phuketin maakunnan hallintokeskuksessa, jota johtivat Phuketin kuvernööri Narong Woonciew ja Phuketin katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosaston (Phuket DDPM) johtaja Udomphon Karn.

Mr. Udomphon kertoi Phuket Expressille. "Joulun 26th joka vuosi on vietetty "Maailman tieliikenteen uhrien muistopäivää". Kampanjan käynnistyksen tavoitteena on asettaa tarkastuspisteitä, joilla pyritään vähentämään tie- ja merionnettomuuksia festivaalin aikana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.