Phuket sai luvan ilotulituksiin uudenvuodenjuhlissa

Phuket -

Phuketin PR-toimisto on ilmoittanut, että ilotulitus sallitaan uudenvuoden juhlien yhteydessä.

Phuketin maakunnan hallintopäällikkö Somprach Prabsongkram kertoi eilen iltapäivällä (27. joulukuuta) Phuket Expressille, että ilotulitus uudenvuoden festivaaleilla on sallittua, mutta vain asianomaisten piiritoimistojen luvalla.

Oikein hyvää uutta vuotta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.