Phuket sai luvan ilotulituksiin uudenvuodenjuhlissa

Phuket -

Phuketin PR-toimisto on ilmoittanut, että ilotulitus sallitaan uudenvuoden juhlien yhteydessä.

Phuketin maakunnan hallintopäällikkö Somprach Prabsongkram kertoi eilen iltapäivällä (27. joulukuuta) Phuket Expressille, että ilotulitus uudenvuoden festivaaleilla on sallittua, mutta vain asianomaisten piiritoimistojen luvalla.

Oikein hyvää uutta vuotta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.