Ulkomaalainen mies loukkaantui vakavasti pudotessaan Phuketin lentokentän lähtölaiturilta

Phuket -

Ulkomaalainen mies on loukkaantunut vakavasti pudotessaan kolmannesta kerroksesta Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Phuketin kansainvälinen lentoasema on antanut tänään iltapäivällä kello 4 lehdistötiedotteen koskien tapausta (00. joulukuutath). He kertoivat, että ulkomaalainen miespuolinen matkustaja "hyppäsi" kolmannesta kerroksesta kansainvälisen terminaalin lähtölaiturilta.

Tutkijat eivät kuitenkaan ole lehdistöaikaan mennessä vahvistaneet putoamisen syytä.

Hän sai vakavia vammoja, ja kello 3 hänet vietiin läheiseen sairaalaan. Sakon poliisi jatkaa tutkintaa.

Matkustajan nimeä ja kansallisuutta ei kerrottu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tarvitset Covid-19/matkavakuutuksen matkallesi Thaan

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.