Phang Ngasta löydetty viides nahkakilpikonnan pesä, joka sisältää 148 munaa

Phang Nga-

Yhteensä 148 merikilpikonnan munaa on löydetty viidennestä äskettäin löydetystä pesästä Phang Ngan rannalta Phuketin pohjoispuolella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että nahkakilpikonna oli muninut Na Klua Beachillä Kok Kloissa Takua Thungissa.

Viranomaiset löysivät nahkakilpikonnan pesän, jossa oli yhteensä 148 munaa, joista 126 oli hedelmällisiä munia. Munat on siirretty läheiselle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

Yhteensä 138 merikilpikonnan munaa on löydetty neljännestä pesästä Phang Ngan rannalla, Phuketin pohjoispuolella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.