Phang Ngasta löydetty viides nahkakilpikonnan pesä, joka sisältää 148 munaa

Phang Nga-

Yhteensä 148 merikilpikonnan munaa on löydetty viidennestä äskettäin löydetystä pesästä Phang Ngan rannalta Phuketin pohjoispuolella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että nahkakilpikonna oli muninut Na Klua Beachillä Kok Kloissa Takua Thungissa.

Viranomaiset löysivät nahkakilpikonnan pesän, jossa oli yhteensä 148 munaa, joista 126 oli hedelmällisiä munia. Munat on siirretty läheiselle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

Yhteensä 138 merikilpikonnan munaa on löydetty neljännestä pesästä Phang Ngan rannalla, Phuketin pohjoispuolella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.