Krokotiili pyydetty Rawain laguunista

Rawai -

Krokotiili pyydettiin laguunista Rawaissa, Mueang Phuketissa.

Rawain pormestari Aroon Solos kertoi Phuket Expressille, että paikallinen asukas ilmoitti hänelle, että krokotiili löydettiin makaamasta laguunin läheltä. Phuket Fisheries kutsuttiin ja krokotiili saatiin lopulta kiinni.

Krokotiili on noin metrin pitkä ja painaa noin viisi kiloa. Se vietiin Phuketin kalastustoimistoon.

Uskotaan, että joku vapautti krokotiilin laguunissa tarkoituksella ja asiaa tutkitaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.